GUIDO WÜNER WEWENGKANG

Is de oprichter en drijvende kracht. Hij motiveert, inspireert en transformeert mensen en organisaties. Gepassioneerd en expert in mindful werken en mindful leven. Combineert de verschillende werelden op een logische, praktische en wetenschappelijk onderbouwde manier met elkaar.

Mindfulness en Emotionele intelligentie. Hij is in 2011 afgestudeerd als MBSR mindfulness trainer- coach aan de Hogeschool Utrecht. In 2016 is hij gecertificeerd als ACT Positieve Psychologie Coach en ook als WorkplaceMT trainer (Oxford) en in 2020 verbonden als hoofddocent van de Mindfulness Bases Emotional Intelligence docentenopleiding.

Business Sinds 2000 ondernemer in de bancassurance. Na de verkoop van zijn ondernemingen in 2008 ondernemer als adviseur, coach en trainer in de mens- en organisatiepsychologie.. Sinds 2010 doceert hij ook NIMA SALES A/B en NIMA Marketing, Strategisch Management.

Hij ontwikkelt speciale cultuur- en leiderschapprogramma’s, incompanytrainingen en coachprogramma’s voor (commerciele) medewerkers, teams en leidingevenden. Papa van 3, Partner van 1, Motor eigenaar van 1, Snowboarder van 2, SUP-er van 1, Meditatie leraar en vriend van gelukkig heel veel.

 

Wij bouwen aan de mentale vitaliteit, persoonlijke kracht en de sociale vaardigheden voor jouw succes.

Guido is gecertificeerd Mapstell (DISC) trainer. Lid van ACBSGercertifceerd MBSR cat 1 trainer VMBN, VVM, Gecertificeerd ACT Guide

Blijf op de hoogte

Ontvang iedere maand relevante artikelen, nuttige tips en
inspirerende quotes en meer.

Guido Wüner Advies Coaching Training draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders